Damn you ; Headache

Nu har jag offciellt ingenting och göra i skolan!! Wohoo! Det känns underbart! Har inte updaterat ett skit på bloggen men men ändringar på det blir det! Just nu sitter jag och har världens huvudvärk känns det som. Varför? 
Jo, för att man sov i ca 13 timmar så jävla sjukt!! -.-
 
I fredags hade vi utspark och gjorde en massa galna saker bl.a som att hoppa i en fontän mitt i stan och bara skrikit Sp10b. Det var faktiskt riktigt kul. Efter utsparsklekarna stack klassen på läger i Höör där vi skulle hänga med varandra för sista gången sådär ordentligt. Jag skulle egentligen ha stannat till idag men åkte redan iväg igår natt. Kände mig som en djungelkvinna så ofresh . Haha , nej men dumma myggor som bet en hela tiden , sjukt jobbigt. Dessutom åkte många hem från klassen igår så det blev ju mindre kaosigt. 
 
Nu är det endast skåpet i skolan som ska rensas och lämna tillbaka skåpnyckeln + macbooken. Kommer att sakna denna laptop :( Usch, tear my heart to say goodbye.. not. Haha , nej men borde nog inskaffa macbook. Helt kär i macbook :D apple ftw! Kommer säkert ta 398430 år tills jag kan inskaffa en sånhär macbook gosh, skiter ej ut pengar precis. Men men , om det är värt så varför inte. 
 
Studenten är väldigt nära nu , redan på onsdag. Snacka om att tiden har gått sjukt snabbt??!?!? Studentplaketet + studentklänning fixat. Only 3 days to go. 
 
Mina updateringar blir alltid så långa när jag inte skrivit på länge haha , ;) intressant ändå!?!? 
 
XOXO
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0