Baby By Me (8)

Shuuululu

Wiiiiiiiie det är äntligen looov! Woho , inte för alla men inom skåne är det ! :D
Sitter här och fixar lite bilder xD borde egentligen plugga :( ska göra det efter att jag har bloggat klart :D
Idag så vaknade jag runt halv 12 tiden och sedan gick jag ner för att vika kläder eftersom mamma hade tvättat.
Sedan har jag bara vikt kläder och fixat min garderob ... Jag har egentligen för mycket att göra ändå känns det som om jag borde ta det lugnt. Men men har jag chansen nu så ska jag absolut ta den och göra klart de här förbaskade läxorna ..
Gud vad tiden går fort, jag satt för nån stund sen och tittade igenom lite bilder på mig och min syster. Tills sist bestämde jag mig för att sätta ihop bilderna på mig och min syster :))
Vi bjuder ;)

Ideal Bf ^.^

From now on Nickhun from 2pm will be my ideal boyfriend :D
Ahaha , that's because I just saw a scandal from mnet , when he dates an ordinary girl for a week . It's kind of a show for celebrities. I think that he treat her so well and had very good manners. His personality seems so good :)
Like he introduce the girl other celebrities and even on a live show. That's so awesome :D
I bet she felt really lucky. He's so manly and he's looking good too*_* I just love when he gives her a piggy back because she had high heels. Btw , he's from Thailand and he's not korean at all  xD  < right guys?> :D

OMO SO CUTEEE! :D


You better run run run run run (8)


Stop telephonin' me-eh-eh-eh (8)

Wohoo! Våren börjar komma solen sken så vackert idaag :D
Och så klart vill man ta några foton för det gjorde jag & company , hahah wannabe krishna bilden blev ändå bäst! Bilder kommer !
Man mår så genast bättre x) Har matte prov imorgon <skjut mig> Och en massa annat. Fan , man hinner verkligen inte med allting . Har latat mig alldeles för mycket och behöver sömn. LÄNGTAR till påsklovet herregud.
Sneat verkligen i skolan . Men jag ska fixa det !  ETT MÅSTE!
Mitt första MVG på denna skolan var på idrotten <yay>. Har man MVG på min skola är man ett snille . Asså seriöst det är en av de bästa skolorna i malmö . Här går folk som verkligen vill satsa på skolan , yrken som tex. läkare , tandläkare osv. Ett vanligt G är som ett VG i grundskolan kan man säga . Ouff , slut snackat ska dra och duscha och sedan PLUGGA assen av mig .
Vacker eller hur?

Wash the car (Y) Check

Yúhuuu

Dagen började med att jag hade utvecklingssamtal :) I min skola så är det så att man får skriva in sig själv vilka tider man vill prata med den lärare man vill . Det gick bra antar jag x) Fast behöver förbättra på vissa saker .
Efter det så gick jag och mamma ner till källaren för att tvätta bilen! Haha , det var faktiskt kul! Hon skvätte vatten på mig -.-
Jag vet att jag är seg på att uppdatera men så är livet . Men jag ska däremot lägga upp lite bilder som var från förra veckan med :D
Här är bilen , hihi och där är mamma som tvättar bilen . Bilden är lite suddig :o


Merca hoho

Thai mat :D pad thai tror jag det hette . Detta var när jag var med mams och syrran i entré
Det här var från mammas födelsedag 5/2-20 :D <3

Angel voices ^.^

Omg fick gåshud , asså dessa tjejer är tvillingar :D Och de sjunger såååå bra tillsammmans :D
So check it out! :DOne way :)So Tired =/

Dagen började med att jag hade dansk prov , kom typ 5 min försent och fick vänta ute ytterligare 15 minuter. Hur det gick? Äh försökte skriva så dansk som möjligt haha .
Men i alla fall så hade jag uppvisning inom idrotten med trion (vi är 3 med mig) . Det gick super! Woho , som vi krigade our asses of . Videoklipp finns på facebook om det är någon som vill se . Gissa vad vi fick ? MVG+ !!! Blod, svett tårar asså . Muwhahah .
Det har hänt extremt mycket på sistone och jag vet inte ens vad jag ska börja med. Har så mycket och göra och det tar aldrig slut. :/ vad ska man göra liksom? Jag tror att jag har fokuserat för mycket på dans :p
Låten som vi uppträdde idag var en och så har jag en på träningen och en till för malmö crew dance battle som jag ska uppträda imorgon . Snacka om STRESSIGT!

Jag är så himla orolig så det inte är sant. Hade drygt 2 ggr till att träna på denna koreagrafin. Wish me luck people!

Jag har 274627 inlämnings uppgifter samt läxor och göra samtidigt som danserna . Oh my holy buddha säger jag bara. Ändå så valde jag det.
Kemi prov på måndag :( ska fan ta i mig och plugga ! ( säger jag bara :( kommer säkert fastna i facebook)
NEJ! FOR REALZ NU :O ORKA FÅ DÅLIGT JEFFLAR NU SKA BELLA SKÄRPA SIG!
( Men först få tillräckligt med sömn !!)
Nog med klagandet . Haha , det var faktiskt en kille i min klass som undrade "varför tänker tjejer negativt?" .
Ehm , det blir väl så automatiskt haha. Inte sant? När vi har mycket och göra. Shiet kaos och grejer. Ikke bra det . Okej detta gäller kanske nt alla tjejer .
Längtar till påsklovet ! Ska ta och sova ut ! :(  Under denna veckan har jag nt alls sovit bra och jag fattar inte hur jag lyckades överleva detta. Somnar så fort jag öppnar en bok. Men tack vare rosenrots tabletten klara jag med i skolan tack gode gud. Förresten hjälper rosenrot till med koncentrationen samt trötthet.

Ska Sova nu ! Wiiee (L) HOPPA NU I SÄNGS MED HUVUDET FÖRE :*

GoodNight Sweethearts ^.^

Go go go ! :D

Heeeeeelluuuuw whaaazzuuuup`? :D

You see , I'm still alive .. Hoho , well i've been quite busy (quite?! HELLA BUSY)
I've around gazillion homeworks to do and it's feels like it will never end. Today I've been in Lund with my class to see some lasershow and astronomi thingy . When our little group of the class went to the astronomi thingy there were SVT peeps who filmed us . So I almost fell asleep , my eyes were like half shutted :/ typical me .. I don't sleep well either :/  Btw, the lasershow thing was awesome HEHEH :D
Enough complaining. Anyways me and my little dancegroup are almost done with the choreography. We'll rock ya all :D
I shall sleep now xD
Goodnighties ;D : *

RSS 2.0