Study mode on yes gym mode off

Denna veckan har jag inte alls varit flitig med att gymma. Men jag har dansat så det är väl helt okej ändå. Bättre än inget. Plugget har tagit så mycket tid. Ja för en gångs skull pluggar jag på allvar. Brukar inte sitta och räkna matte tex utan nöjer mig med att räkna under lektionen bara och sen förväntas jag att klara till provet. Jaha men det kommer fan inte funka till slutprovet kan jag säga. 

Idag har jag syndat litegrann, åt typ lite tårta som kompisarna hade tagit med på träningen idag. Hihi cheatday.. 
Jag som har varit jätte duktig i 2-3 veckor inte ätit några sötsaker eller junkfood. Tomorrow is a new day so i'll probably start over ;) 

Har problem med att sova tidigt och vakna tidigt .. Inte okej i att med jag är van vid att sova sjukt sent och vakna ca 14-15 på dagen. Not so good. Börjar 8 imorgon good luck? 

Nu ska iaf iväg och duscha :* 
Until next time vi ses beauties :* Typ såhär brukar jag äta tex med kyckling, tonfisk eller räkor . Beror på vad man gillar själv för något 


Det här var efter nyår ;) sjukt gott. Men aj sånt får man inte äta ofta! 

Om jag satsar till sommaren 2014 absolut! Fitness

Då har man kommit igång med att äta rätt och gym. Känns rätt bra men svårt och motstå sötsaker. Ibland märker jag inte ens av suget för socker förrän jag ser det framför mig. Har gymmat väldigt flitigt den här veckan! Klappar mig själv på axeln. Ska fortsätta så till sommaren. 

Firat jul med familjen och vännerna. Sjuk kväll med vännerna under juldagen haha. Firat nyår med familjen , gick dock inte ut under nyår :D vilket är ovanligt. Vartenda år har jag varit ute. 

May 2014 bring us  sucess,laughter, joy and luck! :* 

New hair btw! I totally love my hair! 
New year 2014
RSS 2.0