New blog

Ny blogg här -> Http://isaqu.blogg.se 
 
 

Beautiful

 
 
 
 

Shopping spree?

Förutom att ha pluggat och så, så har jag fått för mig att beställa hem
lite grejer som jag inte gjort på länge.
Kapade hem en militär kofta från Nelly , super billig endast för 99 kr . Hoppas den sitter bra och ser ut som på bilden. Håller mina tummar och tår! 

Kapade även hem en rosa parkas med vit pälskrage på luvan .. Den är så himla fin och söt!! Haha, låter sjukt konstigt men ska lägga upp bilder när jag får
Paketet! 

Oh no, nu får det räcka för månaden med shoppingen. Har märkt att jag börjar beställa grejer när jag är uttråkad eller omotiverad. Jeez, have to stay focused!! 

Other Than that, så har min rödlila hårfärg fått mer färg. I totally love it! Men det är dock sjukt jobbigt att ta hand om håret. Vänjer mig vid det snart! 

Bjuder på en osminkad bild! 

Nu är det läggdags för mig :*

Ciao beauties :*
Need Study Motivation

Varit så duktig med att äta sallad i 2-3 veckor och sen bara sluta jag med det och började äta vanligt istället pga plugg. Man känner verkligen den energin av kolhydrater tex ris, koncentrationsförmågan blev plötsligt bättre. Träning går mycket segt, hade mer tid innan. Nu är det bara en massa plugg och gissa om man är deprimerad. Haha, nej men det är så mycket på en gång och jag hatar att stressa. Planera är jag ändå hyfsat på men jag följer aldrig mina planeringar herregud, när ska jag lära mig.
 
Världens i-lands fråga är vad jag ska läsa till efter sommaren. Jag har så många alternativ men är fast vid 2. Helt sinnessjukt och inte veta vad man ska bli.. sorgligt. 
 
Det har varit en period av stress och panikångest. Usch, ska förgylla mina dagar med positiva tankar istället och en massa massa fina notes och quotes :D 
 
Solen har iaf visat sig idag och man blev genast gladare av att få se solljus!! Woho, snart är våren här och sen sommaren!!!! Längtar längtar!!! 
 
 
 
 

Fave

 

RSS 2.0