Love


2 av 4 skor jag fick hem igår :* Träningsvärk

Tränade på gym igår och snacka om jag har fått värsta träningsvärken idag.. usch.. 
Hämtade ett paket fylld med skor i som jag har beställt , eller snarare jag vann de. Jag vann ett presentkort i augusti som jag inte har använt ännu. Men på det presentkortet fick jag hem 4 par highheel , nämligen nly shoes. 
 
Sömnigare än nu kan jag inte bli, så fler bilder får bli imorgon :* 
 
Goodnight B's :* 

Gun - The song is sure catchy

 
 
What else to say? Pretty girls , car and a catchy song

Confused

 

October inspiration friends

 
 
 

Im back bitches

Förnyade mitt gymkort igår ;) Let's workout 'til we sweat our clothes off!!!
Seriöst har inte gymmat på 2,5 månad .. kaos kan jag säga.. >.<
Men ska ta igen det nu på måndag!!!! Vill testa gruppträningar! Har hört att det är kul :D det kan du ju vara än att gymma samma sak hela tiden. Man kan ju behöva variation! 
 
Fy för vädret!! Det är dö kyligt ute hela tiden , ja bokstavligen vinter här snart. Herregud kommer gå i idé när det blir ännu kallare ute, typ snö och så.. omg mysa hela dagen hemma .. varmt och skönt mm.. Eller resa någonstanns ;) 
 
Usch, nog med det. Omg det är redan oktober!!! Shit pommes så fort tiden har gått! Vad har jag då gjort sen jag sist updaterat? Hmm.. slösat en hel del kan jag säga.. ätit en massa gott, unnat mig,köpt nytt smink, kläder, varit på bio, gjort fransförlängning m.m
Nu blir det stopp för mitt kort, fy säger jag . HAHA dör , nej men asså måste sluta :((((((( deprimerad så fort pengarna bara flyger iväg. 
 
Ska fortsätta plugga ;) 
 
xoxo B's :*

RSS 2.0