Small update

Wow tiden flyger verkligen förbi verkar det som. Kan börja att updatera lite om att jag uppträdde på slagthuset 24/3. Det var lyckat! Efter all hardwork så var det äntligen dags och perform. Känslan, det går inte ens att beskriva , 924 personer i ett och samma tak :) Trots all stress och ombyten på några sekunder/min och springa ut till scenen igen. Gosh , kan inte ens fatta att jag klarade det, att vi alla 30 pers klarade det tillsammanas. Otroligt stolt. En väldigt fin upplevelse. Efter allt det här så har jag lärt mig att man alltid kan göra mer än det man kan bara om man push it to the limit. Jag har utvecklas en hel del har jag märkt nu. 
 
Utöver det så har jag lyckats bli sjuk också. Blev redan förkyld under genrepen innan showen. Så när showen var uppträdde man ändå :D 4 månaders intensiv dans träningar. Worth it. 
Är fortfarande sjuk idag :/ men blir nog bättre om jag vilar mer . Har nog inte vilat tillräckligt , precis när jag skulle behöva vila mig (hemma) går man ut. 
 
Back to reality snart då :) skolan snart här igen. Nu är det bara april-maj månad och sedan studenten. Gymmet ska man ta på allvar nu efter dans uppehåll ;) grauwr ska man bli till sommaren. 
 
 
(8) She's so fly
 
In love with Justin Timberlakes new song <3 
 
 
 

Giveaway by jeongie.com

 
Don't miss this gorgeous giveaway by jeongie.com! Click here for more information
and join like i did! ;) 

RSS 2.0