OH RAINY DAY

Vad det ska regna på sistone dåå!! Kan inte det bli soligt snart :(( 
Har jobbat idag litegrann så att jag överlever sommaren haha, det har snarare varit så att jag letat jobb som en galning. Yay, gått på 2 jobbintervjun redan och nu återstår bara att provjobba! Håller mina tummar och tår , hoppas att det går bra!! 
 
GISSA VAD?!?! Jag behöll macbooken från skolan! Mowhähähä , nej men den funkar så varför inte? Jag menar annars kommer det ta 4903 år tills jag kan inskaffa en ny. Love love love love iiiit , appleeee love youuu. Haha , genius som kom på en massa apple produkter. GAAH, vad har jag då gjort under den senaste tiden? Jo letat jobb är en grej men också hängt ute med kompisar en hel del. 
 
Nepp , men nu ska panda dra och göra annat kul ;) xoxo beauties
 
 
 
 
 
 

oh em gee

 

Damn you ; Headache

Nu har jag offciellt ingenting och göra i skolan!! Wohoo! Det känns underbart! Har inte updaterat ett skit på bloggen men men ändringar på det blir det! Just nu sitter jag och har världens huvudvärk känns det som. Varför? 
Jo, för att man sov i ca 13 timmar så jävla sjukt!! -.-
 
I fredags hade vi utspark och gjorde en massa galna saker bl.a som att hoppa i en fontän mitt i stan och bara skrikit Sp10b. Det var faktiskt riktigt kul. Efter utsparsklekarna stack klassen på läger i Höör där vi skulle hänga med varandra för sista gången sådär ordentligt. Jag skulle egentligen ha stannat till idag men åkte redan iväg igår natt. Kände mig som en djungelkvinna så ofresh . Haha , nej men dumma myggor som bet en hela tiden , sjukt jobbigt. Dessutom åkte många hem från klassen igår så det blev ju mindre kaosigt. 
 
Nu är det endast skåpet i skolan som ska rensas och lämna tillbaka skåpnyckeln + macbooken. Kommer att sakna denna laptop :( Usch, tear my heart to say goodbye.. not. Haha , nej men borde nog inskaffa macbook. Helt kär i macbook :D apple ftw! Kommer säkert ta 398430 år tills jag kan inskaffa en sånhär macbook gosh, skiter ej ut pengar precis. Men men , om det är värt så varför inte. 
 
Studenten är väldigt nära nu , redan på onsdag. Snacka om att tiden har gått sjukt snabbt??!?!? Studentplaketet + studentklänning fixat. Only 3 days to go. 
 
Mina updateringar blir alltid så långa när jag inte skrivit på länge haha , ;) intressant ändå!?!? 
 
XOXO
 
 

RSS 2.0