Aussie products ;)

Hey you!
 
Ännu en vanlig dag som man går i skolan :D men idag slapp man sluta kl 4. Det ska vi ju hurra för ;P 
Känner mig lite dålig som inte har pluggat så mycket idag i att med att det är prov på måndag :/ Eller faktiskt inte jag har ändå gjort mina saker som jag skulle idag förutom att plugga till provet. HAHA , rolig jag är. Äsch men annars tog man en fika i pronto och köpte hår produkter för ett väldigt bra pris! Kapade hem Aussie produkterna som doftar gudomligt! Hoppas de värker bra också :D
 
Imorgon är det fredag och åh vad man längtar hahah , nä men dagarna går snabbt så man knappt märker av. Denna veckan har varit chill, många hålor och många inställda lektioner men snart ni , då blir det prov och grejer. Värst vad jag ska nämna om prov o sånt där typ sisådär varje gång man skriver inlägg. Jaja ska väl sluta tjata om det . 
 
Vad händer imorgon tro? Hmm .. ska nog leta efter praktikplats , vi ska praktisera v.42-43. Aja, panda ska vara duktig och försöka göra lite läxor. Måste man så måste man. På tal om skola så har jag kommit för sent till skolan varje morgon i en vecka och lite till.. orolig blir man lite ... MEN NÄ FÖR FAN DETTA SKA SKÄRPAS MINSANN JA!
 
Puss & Hej mina söta läsare :* < inte för att jag har så värst många men ändå >
 

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0