Aussie products ;)

Hey you!
 
Ännu en vanlig dag som man går i skolan :D men idag slapp man sluta kl 4. Det ska vi ju hurra för ;P 
Känner mig lite dålig som inte har pluggat så mycket idag i att med att det är prov på måndag :/ Eller faktiskt inte jag har ändå gjort mina saker som jag skulle idag förutom att plugga till provet. HAHA , rolig jag är. Äsch men annars tog man en fika i pronto och köpte hår produkter för ett väldigt bra pris! Kapade hem Aussie produkterna som doftar gudomligt! Hoppas de värker bra också :D
 
Imorgon är det fredag och åh vad man längtar hahah , nä men dagarna går snabbt så man knappt märker av. Denna veckan har varit chill, många hålor och många inställda lektioner men snart ni , då blir det prov och grejer. Värst vad jag ska nämna om prov o sånt där typ sisådär varje gång man skriver inlägg. Jaja ska väl sluta tjata om det . 
 
Vad händer imorgon tro? Hmm .. ska nog leta efter praktikplats , vi ska praktisera v.42-43. Aja, panda ska vara duktig och försöka göra lite läxor. Måste man så måste man. På tal om skola så har jag kommit för sent till skolan varje morgon i en vecka och lite till.. orolig blir man lite ... MEN NÄ FÖR FAN DETTA SKA SKÄRPAS MINSANN JA!
 
Puss & Hej mina söta läsare :* < inte för att jag har så värst många men ändå >
 

 
 
 
 
 
 
 

Crew Love

Tja!

Länge sen man var aktiv här (a) Hehe , på sistone har det varit plugg och massa annat. :) Kan berätta att jag klicka hem en svart klänning från asos :D nöjd med köpet som var dessutom på rea :D . Annars har jag försökt skriva klart alla skol inlämningar och så där. I lördags förra veckan uppträdde jag i Arlöv på någon lunar day event, det var sån här asian event. Det var så många asiater på en och samma gång och jag var helt Omg omg omg omg . Men det ordnade sig och allt blev lyckat ! :D Videor och bilder kmr snart. 
 
Nu börjar alla prov komma och panda har börjat plugga litegrann idag. Hmm.. snart kmr praktikvecka också. Aja, nu ska panda dra och sova.
 
Godnatt! :* 
 
 
 

Beautiful voices

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This girl is on fireeee

Shululu 
 
Här sitter man och försöker göra sina läxor. Har laddat hem några nya filmer bland annat avengers och de resterande superheroes som är med i marvel, magic mike, 21 jump street, girls in process är också med på listan. Hmm.. dessa ska nog ses över helgen ;) 
 
Skulle gymma idag men kände mig sjuk igår och lite av det är kvar. Man ska inte anstränga sig när man är sjuk. Så ska nog gymma på torsdag! Ska försöka hålla rutinerna varje vecka hehe får se om jag klarar det. 
 
Idag var en super chill dag, hade 1 lektion bara och det var tidigt på morgonen. Men fick ändå stanna i skolan till klockan ett för projektarbete. Äsch, sånt ska man inte klaga över :D 
 
Ska fortsätta göra läxorna nu :* pusshaj
 
 
 

In the Dark

Ja här har man inte varit så aktiv inte. Skolan är på gång igen , är nu på 3:e veckan sen skolstarten. Allt är helt okej , visst ger de oss läxor men än så länge kan man keep it up. Snart kommer alla prov bara vräkas allt o samman samtidigt. Men då klarar jag det eller hur? ;) 
 
Jag har visst inte updaterat om saker jag köpt (a) vilket är ganska tråkigt men jag är ju så dålig på att lägga upp bilder och så där. Men förbättringar ska ske! :) Jag kan senare lägga upp bilder på grejerna :D Förutom chachimomma byxor som jag inskaffade för en vecka sedan. I love 'em!!!!! Så himla snygga och sköna och ha på sig.
 
Just nu har jag det bara det allmänt tråkigt, finns liksom inget och göra förutom läxor. Men det tänker jag göra imorgon. Jag kanske ska se en film :P haha jo jag gör det! 
 
xoxo 
 
 
 

Baby Goodnight

 
Wonderful voices

RSS 2.0