Endure

Shuuleen , 
 
Här sitter jag och tar paus från ett skolarbete. Nu är det ytterst mycket att göra men bita ihop får man göra. 
Det är bara att kämpa igenom det hela tills vinterlovet kommer :) Sen kommer rewards ! ;) 
 
I torsdags var det 50% rea på allting i bik bok , såklart begav jag mig dit och spana in kläder jag såg där. Jag fick hem ett par svarta slim byxor, 2 stickade tröjor en i en härlig blå färg och en i mörkare smaragd grön färg samt en svart armlös blus med en gulddetaljerad krage. Nöjd var man :) men ack vad plånboken svider :/ nu får man inte slösa på något alls. Men duktig har jag varit som inte köpt sen sommaren. Men behövde nya höst/vinter plagg.
 
Btw, Miguel kommer till Malmö! Hmm, den killen har en härlig röst, men man funderar fortfarande om man ska bege sig dit. Men plånboken tillåter inte! Haha, SOS- pengar ska man inte heller ta. Får ta och tänka ett litet tag till. Hade varit sjukt kul annars, har inte varit på nån konsert förr. 
 
xoxo
 
 
 
 
 
 
 

Chill day

Idag vaknade man drygt vid 16 tiden . Har inte gjort så mycket idag än att handla lite mat. Igår var man på en halloween party i helsingborg. Musiken var sådär, kunde varit bättre men umgänget gjorde det hela! :) Hade iaf kul igår. På måndag är det skola igen och då är det nya krafter som ska sättas igång . Haha, säger jaaag jaaa :D 
 
Under denna veckan så har man jobbat och tränat. Måste nu vänja mig vid att sova lite tidigare , gud det har varit så blandat nu när jag har jobbat och så också. Då har jag varit tvungen och vakna vid 6 tiden. Snacka om att man gäspa sisådär 29302 ggr de dagarna.
 
Min kära syster kom hem för 3 dagar sen med presenter till lilla mig hihihih , lite smink och naked palette urban decay 2!!!! OMG hihihi , lycklig man är. Dessutom har man också hittat en studentklänning, jätte fin klänning! Åå älskar den! 
 
 
 
 
Bilden har inget och göra med texten xD

RSS 2.0