Drake - Take care by Joseph SoMo & Cody Tarpley


Bloggen normal igen :D

Mailade blogg.se's kundservice och fick bloggen fixad! Glaaad bellaaa :D hehehe , slipper i alla fall byta blogg .. än så länge (a) har ändå haft denna blogg ganska länge men har velat byta namn. Duh hello imtictactoe är lite sådär nu för mig haha .. :O
Måste plugga sönder till Psykologi provet på fredag nu >.<!
Puss hej :*


SPICA - Pain Killer

Great for being a rookie group - Amazing vocals!

Bloggen blivit konstig..

När jag ska förgranska mitt inlägg så kommer det en sån här veriferings ruta upp med en annan bloggares länk och den vill ha användarnamn + lösen .. jag blev wtf? Vad har hänt? Ååå vet itne hru man fixar det. Så funderar på att skaffa en ny blogg bara. :/

2die4 - JC


YG baby - Big Bang & 2ne1


Bubbletea <3

Glömde skriva om att de har öppnat en Bubble tea shop i Malmö som heter teaone ! Woho :D ligger i hansa för er som inte vet.
Jag har smakat än så länge milk tea med boba kulor och smoothie. Saknar vn jätte mkt :( Bubble tea i Asien smakar bäst ändå .
Bubbleteet var gott :) dock för mkt grön te för min smak men annars gott!


The Spring is here..

Det börjar bli så småning om varmare ute och det är ju skönt. Jobbade idag och det var ganska mycket folk . Inte så konstigt , det var jätte fint väder idag. På tal om väder man längtar sjukt mycket till sommaren! Åå , vissa butiker har redan börjat sälja vår/sommar plagg . Riktigt snygga!! Sh!t pommes lär ju bli pank!!
Jag vet inte varför men smink för mig börjar bli jätte intressant. Jag menar jag vet ju grunden men det är ändå mycket som ligger bakom för perfekt sminkning. En massa teknik lär man också.
Äh , nu ska jag dra och käka frukter!! Har lovar mig själv att inte äta sötsaker från och med imorgon egentligen men ja bättre om jag startar nu haha .

Fit me by Maybelline

Bild lånad från google

Köpte foundation Fit me by Maybelline för några dagar sedan . Den ska vara fri från vax och olja.
Jag tycker att den är bra än så länge , den är väldigt tunn och den torkar snabbt. Jag menar den kladdar inte. :) Så det är ju ett plus! Den täcker väldigt bra också.
Pris: 129:- ( fick den för 109 :-  kampanj på cubus)
Doft: Doftar gott & milt , behaglig doft
Betyg: 4,5/5 :)
Får testa mig vidare med produkten , har bara använt den i några dagar. Men än så länge verkar den bra. :)
Min favorit foundation är också från maybelline den är en sån här mineral foundation och jag brukar egentligen inte använda foundation ofta men nu när man är blek så funderar man ju på att använda det.

RSS 2.0