Gymkort CHECK!

Idag vaknade jag tidigt för att ta mig till det nyöppnade Fitness24/7. De hade kampanj erbjudande på de 200 första pers. årskort för 995 kr + årsavgift på 199. Jag trodde först att jag inte skulle hinna eftersom det var så himla mycket folk. Men med tiden försvann lite folk eftersom man måste vara nymedlem. Jag köade nästan 3 timmar. Omg, jag vet sjukt!!! Men jag kände inte av tiden o var helt trött och hungrig haha . Men det var värt det!! 
 
Nu kan panda gymma flitigt ;) hehe skola imorgon som vanligt då va :) Ny vecka och ny dag :D
Så småningom kommer jag vara upptagen med skolan också. Men man kan alltid försöka uppdatera här ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macbook!

Wohooo omg , vi har fått macbook dator av skolan. Snacka om att jag är glaaaaad. Haha , ja sista året också. Men men man ska inte klaga , det är macbook vi snackar om :D
Datorn är så himla lättanvänd och skön. Älskar den redan. Ska definitivt inskaffa den nya macbook (macbook air) när jag har råd (a) forever apple <3 Hahha gaaaay 
 
Igår var man på fest och det blev en super kväll. Jätte kul var det samtidigt väldigt svettigt också. Det var så mycket folk där inne så man kunde knappt andas. Det var en hel vild kväll alla dansade arslen av sig. 
 
Det var nog det för idag :D nu ska jag fortsätta titta på Pretty Little Liars senaste epidsod som har kommit ut. 
 
Puss hej :*
 
 

See you next year!

Idag åkte min kära vän till Usa. Jag kommer sakna henne väldigt mycket. Jag hoppas hon lyckas med allt där borta med plugget,  med livet ja allt. <3 I'll see you next year my dear friend! Kmr sakna alla gay sms :(((( 
 
 
 
 

Last Day Working

Då jobbade man för sista gången idag för sommaren. Kan inte fatta att sommaren har gått så snabbt, jag menar det är 10 dagar kvar till skolan. Aja , jag hade kul så länge sommaren varade :) Nu är det bara Malmöfestivalen  att invänta ;) 
 
Idag ska man kolla på "The Dark Knight Rises" med mina tjejer :* Hehe , det ska bli spännande i att med folk sagt att den är jätte bra :) Ska inte få alltför höga förväntningar nu . 
 
Det var nog för idag , kram på er :x

Because Im Loving You

 

Tivoli 2/7

Igår var jag på Tivoli i Danmark :D Så sjuk värt det , betalade 200 kr och fick åkband,resan dit och inkl. mat och fika . Sååå glaaad bellaaaa wiieee :D Hann åka ganska många karuseller , ville åka gungan den som for upp jätte högt och snurrar så man kan se hela Danmark typ xD Hursomhelst hann åka frittfall, demonen, gruvan ,berg och dal bana och andra karuseller som man blev snurrig av. Det gillar panda ;) 
 
Ska jobba imorgon , har 1 vecka kvar och sen är det malmöfestivalen :) Haha, känner inte så taggad inför festivalen xD Man var ju ganska taggad varje år. 
 
Men nu ska panda kolla på this means war :D 
 
Karusellen demonen

RSS 2.0