T-ara ;)

Love :)

Friends <3

Aww , titta vad jag fick? (a)
En sån här hello kitty julchoklad kalender ! Amagad haha så gullig!!!

Jobbet idag var helt okej , snacka om att vara trött. Min kollega lämnade en note . Aw så sött haha (a) okey enough gayness but this is so freaking cute hihi.

# Ska dra och plugga nu :/ aiya


Work and a sunny day!

Okej inte direkt varmt men solen är uppe idag! :) dushade nyligen och ska jobba om 45 min. Ska hinna äta snabbt och dra till jobbet :)

Jag glömde lägga upp bilderna på exkursionen xD så i detta inlägget ska jag nog göra det.

Puss hej :*


Exkursion

Yupp , var på exkursion med klassen idag. För ni som inte vet vad exkursion är som studieresa. Vi åkte typ andra sidan om skåne idag (a) Vi kollade på en massa kullar , berg, sten m.m allt som hade med geografi att göra. 8.20-17.45. Sick asså , men det var minsann en kul dag ändå. Min morgon började med att jag försov mig -.- typisk men det var mitt eget fel ställde en timme efter vad jag skulle vakna. Skulle vakna vid 6:45 hinna äta o grejer. Shet jag är ändå incredible cyklade 15 min till skolan . Serri det tar 30-40 min med buss till skolan .
Sjukt , trodde att jag skulle bussen! Så snabbade mig rejält. Rekord for real! :o
Men hann som tur var :D
Efter exkursionen drog man direkt till Bik bok för att hitta fina grejer . Det var nämligen 50% på allt i butiken . Omg gissa om jag dog? Kapade hem 5 plagg hem. Lycklig! Fast jag hittade ett hål på ett plagg :( så ska nog lämna tillbaks. Det bästa är ändå att man frf har öppet köp på kläderna :P
Men nu ska panda dra och mumsa på lite smått o gott :D

Lov :3 + lite bildbomb

Hey , wzup :D
Mkt länge sen man skrev här x) Anledningen är mkt enkel . Det är att man nt haft tid och skolan samt träning tar all tid :P Omg , ganska mkt har hänt . Heheh , guess what? Jag har shoppat sönder haha xD Omg ont i hjärtat bara sådär :'( hihi . Hämtade en klänning jag beställt från Nelly och fick de här svarta nia skorna för några dagar sen också . Bilder kommer! Haha jätte seg (A) Inte nog med det så kapade man hem flera plagg från Monki , hihi det var REA !Hihi lycklig bella men samtidigt ont i hjärtat. Ska spara nu !!! (A)
Lite snabb update . :*
Ciao
Fin tårta va ;)
Dagen jag fotades i skolan xD
Min kompis :D så söt hon blev eller hur?
S & N :D
Les Miserable föreställning :P
Funny pic

Music I like :)

RSS 2.0