Gaddamn you fine!

Haha , ville baara dela med mig denna videon , denna snubben är heellllaaaa funny :D

Panda got a lot of cravings

Denna sommar är den segaste sommarn jag vart med om .. Eller hahaha det är nog bara för att jag jobbar. Inte för att sommarlovet är slut men ändå. Känns så segt.
Dessutom är alla så upptagna med sina egna jobb osv. Inget resande i år heller för den delen. :( sadface
Vill resaaaa!!! Aja , får jobba och make som money och känna sig rik efter det !
Har skrivit för 28492489 år sedan att jag skulle fixa blogg designen .. Haha , det kmr nog nt bli någon ny efter 3340930 år senare. Har inte orkat lära mig , asså önskade att jag ngn dag verkligen satt och lärde mig själv massa koder och grejer som man kan göra för att pimpa upp bloggen lite. Ser så uttjatat ut..
Så varför började jag blogga? Det är ju hella roligt och läsa vad man har skrivit förr xD det är ju det!
Men men , det kanske händer grejer i augusti vem vet :D det kanske blir lite resande iaf :P .. nää , vill nog spara pengar. Är så usel på att spara pengar -.- Direkt när man ser ngt fint eller sött ... catching .. money's gone. Zero kr in the bank and then a broken heart. :/ så är det.
Iaf , har drogat på kdrama på senaste tiden < City Hunter> och < Heartstrings> . Kan säga att city hunter är jäääättteee bra omg , skit spännande . Man dör av spänning varje episod. En av de bästa kdraman hittils jag har sätt. Heartstring ärr också bra , är på den 4:e ;D 5:e har nt kommit  ut ännu :( Min man YongHwa är med i filmen <3 Omg , på tal om Yong Hwa , MinHyuk spelar också i den , trummisen från CNblue ! Skit söt ! Dööör T.T
Panda ska dra och sova :D :*

Desert .. or?

Skit länge sen man blogga då :P känns nästan som om jag har övergivit denna blogg xD haha inte för att jag har flera men ändå .__. såå vad har man gjort på sistone?
Jo , jobbat och jobbat o jobbat. Som tur har man lite paus med jobb. Då jag jobbar mindre, jobbade varje dag för 3 dar sen. Sen har man varit ute litegrann .
Vädret har inte varit så lovande kan jag säga :/ Det regnade idag och imorgon enligt SMSI (väderappen jag har i min iphone) så ska det bli soligt imorgon :)
Idag har man varit och ätit på Rosegarden med tjejerna. Hyenan fyller 18 år idag! Än en gång grattis D! <3
Ska kolla på film :D poss haj :x

RSS 2.0